You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefon: 0770 516 460
Deschis: Luni-Vineri: 10 am-5 pm
Bun venit în magazinul online Amadecor!

Amadecor

  • Coșul este gol!

Despre noi

Suntem Amadecor.ro – Magazin Online care comercializeaza produse atât pentru adulti cât și pentru copii, o echipa cu experienta, dinamica si dornica de a contribui, prin calitatea serviciilor noastre, la cresterea nivelului de incredere in comertul electronic, si, implicit, la dezvoltarea acestuia.

Am hotarat sa oferim sansa de a beneficia de serviciile unui magazin online unei game mai largi de persoane, practicand preturi accesibile si pastrand totodata cel mai bun raport calitate/pret.

Amadecor.ro este un magazin online care comercializează obiecte din zona jucăriilor pentru copii, a obiectelor de tip rechizite, produse de uz casnic, îmbrăcăminte și incaltaminte, pescuit și vânătoare și multe altele pe care va lasam sa le descoperiți singuri.

Cine nu isi doreste sa evite aglomeratia infernala și pierderea de timp din magazinele clasice si sa primeasca produsele ideale acasa sau la birou? Acum este posibil iar noi suntem la dispozitia dumneavoastra cu produse alese cu grija, pentru a respecta standardele de calitate ale Amadecor.ro si termenele de garantie.

Vom lucra in continuare la cresterea imaginii site-ului dar si a numarului si diversitatii produselor tocmai pentru a va surprinde pozitiv, pentru a va mentine viu interesul si pentru a va facilita navigarea pe Amadecor.ro

Asteptam cu interes sugestiile dumneavoastra despre ceea ce am realizat pana acum si ce v-ati dori, ca si client, sa vedeti in viitor pe Amadecor.ro , alte servicii de care ati dori sa dispuneti.

Va multumim si va mai asteptam pe la noi!

Echipa Amadecor.ro