Telefon: 0770 516 460
Deschis:Luni-Vineri: 10 am-5 pm
Bun venit în magazinul online Amadecor!

Amadecor

  • Coșul este gol!

Auto & Moto

Auto & Moto

În ziua de azi mașinile au devenit extrem de utile, și pur și simplu nu ne mai putem lipsi de ele. Acestea sunt, fără îndoială, de un real ajutor atunci când avem cumpărături de făcut, sau trebuie să mergem la serviciu, dar cel mai mult sunt absolut necesare pentru a călători. Chiar dacă există și alte mijloace de transport, mașină rămâne metoda cea mai practică și comodă de a te deplasa către destinația dorită, fără cea mai mică bătaie de cap. Prin urmare, este absolut necesar să ne asigurăm că o echipăm cu tot ce avem nevoie pentru confortul nostru, mai ales atunci când călătorim pe distanțe foarte lungi. Pentru că tehnologia a evoluat extrem de mult în ultimii ani, acum putem găsi în magazine o gamă largă de accesorii de mașină, care mai de care mai utile și mai interesante. Tocmai pentru că oferta este atât de variată, de cele mai multe ori cu toții ne simțim confuzi și nu știm ce este mai bine să alegem.

Dacă și tu ești confuz și nu știi care dintre aceste, accesorii auto, ar trebui să le ai, atunci pe Amadecor.ro îți propunem cele mai folositoare, accesorii pentru mașina, ta, accesorii care mai mult ca sigur nu te vor dezamăgi niciodată, și odată folosite nu te vei mai putea despărți de ele. Utilitatea lor este una destul de mare, și mai presus de toate esențială pentru siguranța ta. Ne referim aici la modulatoarele FM Bluetooth care îți permit efectiv să conduci în siguranță în timp ce asculți muzică sau vorbești la telefon. Pe de altă parte, îți punem la dispoziție și o gamă variată de radio MP3 playere auto, receptoare audio Bluetooth, încărcătoare auto multifuncționale, și multe alte produse de acest gen. Dacă vrei să îți întreții mașină în cel mai simplu și eficient mod, atunci ai la dispoziție cele mai accesibile și calitative aspiratoare auto, care fac o treaba excelentă, indiferent de cât de pretențios ești când vine vorba de curățenie.

Aspiratoarele auto sunt printre produsele noastre preferate, dar și ale clienților, pentru că pe termen lung te ajută să economisești o sumă foarte mare de bani, dar și să îți menții autoturismul extrem de curat aproape tot timpul. Pur și simplu nu mai pierzi timp pe la spălătorie, și ai posibilitatea de a-ți curăța mașina când dorești, și cât de des dorești. Niciodată nu a fost mai simplu să ai o mașină curată și cu un interior extrem de plăcut.

Suntem absolut convinși că satisfacția este garantată, și că nu vei regreta nici o secundă că ti-ai făcut cumpărăturile de pe Amadecor.ro.


Adaptor car kit bluetooth - music receiver, handsfree - Aux 3.5 mm

Car kit audio bluetooth cu hands-free:Transforma linia ta audio veche,sau sistemul audio..

25,00 lei 55,00 lei

Aeroterma auto 2 in 1 - cu functie de dezaburire si incalzirea masinii

Aeroterma auto 2 in 1 - cu functie de dezaburire si incalzirea masiniiAeroterma se poate..

45,00 lei 145,00 lei

Aeroterma auto cu aer cald sau rece + Cadou Ochelari de condus, ideali si pentru ceata sau ploaie

Ce este o aeroterma auto? Aeroterma auto este un dispozitiv care iti permite incalz..

49,00 lei 149,00 lei

Alcool tester digital cu alerta sonora - Ai grija de tine si de permisul tau

Etilotest digital cu 4 capete interschimbabileVrei sa stii daca poti conduce in continua..

34,00 lei 75,00 lei

Aparat pentru indreptat caroseria auto

Aparatul poate fi folosit cu succes de oricine. Este simplu de folosit. Se aplica adeziv..

35,00 lei 75,00 lei

Aspirator auto - design ergonomic

Aspirator auto performant, High Power Vacuum, tehnologie de calitate, fir lung de 1.3 m,..

29,00 lei 79,00 lei

Afişare 1 - 6 din 70 (12 pagini)