Telefon: 0770 516 460
Deschis:Luni-Vineri: 10 am-5 pm
Bun venit în magazinul online Amadecor!

Amadecor

  • Coșul este gol!

Universul copiilor

Universul copiilor

Jocuri şi jucării pentru copii şi bebeluşi
Cauţi ceva special pentru cel mic? Cumpără acum jucării unice din magazinul nostru online, care îi vor aduce copilului un zâmbet pe faţă în timp ce-l va ajuta să-şi dezvolte abilităţile. Îţi punem la dispoziţie o gamă variată de jucării educative pentru copii şi jucării interactive pentru bebeluşi, pe care le poţi achiziţiona simplu şi rapid la cele mai avantajoase preţuri. Vezi oferta de jucării şi oferă-i bebeluşului tău cel mai bun start în lumea atât de distractivă şi importantă a jocului.

Jucării şi jocuri pentru bebeluşi
Aici găseşti tot ceea ce îi trebuie micuţului tău pentru a se distra şi pentru a dezvolta abilităţi esenţiale. Jocul are un rol important în fericirea bebeluşului şi îl ajută să înveţe şi să rămână în contact cu tot ceea ce-l înconjoară. Cumpără acum jucării de copii care contribuie la diverse aspecte ale dezvoltării bebeluşului tău. În magazinul nostru online poţi găsi jucării pentru bebeluşi care încurajează atât dezvoltarea cognitivă, cât şi dezvoltarea fizică a celui mic, precum şi jucării care stimulează imaginaţia lui atât de tânără. 

Jucării şi jocuri pentru copii
Pe site-ul nostru poţi găsi o gamă variată de jucării pentru copii de 1 an şi extrem de multe jocuri interactive pentru copii mai mari. Îţi punem la dispoziţie atât jucării pentru copii de 2 anijucării pentru copii de 3 şi 4 ani, cât şi jucării pentru copii de 10 ani+. Începând cu jucării pentru bebeluşi de 3 luni şi până la jocuri de copii mari,pe Amadecor.ro poţi găsi jucării pentru copii ieftine şi de cea mai bună calitate, care vor contribui cu succes la învăţare, distracţie şi dezvoltare.
Cumpără acum jocuri pentru copii şi oferă-i celui mic o bază excelentă pentru o serie de abilităţi pe care trebuie să le dezvolte de-a lungul vieţii. Jucăriile interactive ajută copiii să comunice şi să reacţioneze adecvat la o serie de situaţii, iar pe Amadecor.ro poţi găsi o gamă variată de jocuri pentru copii în casă şi jucării de exterior pentru copii care contribuie la dezvoltarea abilităţilor sociale.


Jocuri interactive şi educative pentru copii
Foarte multe jucării interactive, cum ar fi puzzle-urile, blocurile de construcţii şi alte jocuri similare, încurajează dezvoltarea cognitivă a copiilor de la o vârstă fragedă. Cei mici vor începe rapid să recunoască forme şi culori, modele şi numere, precum şi o serie de elemente diferite. Jocurile interactive pot îmbunătăţi, de asemenea, abilităţile motorii ale copilului tău prin dezvoltarea anumitor părţi ale corpului, cum ar fi picioarele, braţele sau degetele. Jocurile de echilibru, cum este Twister sau cum sunt covoarele muzicale, sunt o modalitate excelentă de a ajuta copilul să-şi dezvolte o serie de muşchi importanţi în timp ce se distrează. Achiziţionează acum din magazinul nostru online jucării pentru copii la cele mai bune preţuri şi oferă-i celui mic ocazia de a învăţa prin joc.


Subcategorii

1+1 Cadou Bec color disco rotativ cu 3 LED-uri Cristal ball

1+1 Cadou Bec color disco rotativ cu 3 LED-uri Cristal ballBEC PROIECTOR ROTATIV MULTICO..

23,00 lei 90,00 lei

2 x Jucarie educativa pentru copii: tableta multifunctionala

Tableta dezvolta apetitul copilului pentru invatare, grafica, text si sunete.Caracterist..

49,00 lei 99,00 lei

Avion planor din spuma, cu elice si acumultaor

Anvergura: 40 cmLungime: 40 cmSpecificatiiCaracteristici generale:Tip aeromodel: AvionVa..

35,00 lei 0,00 lei

Bec disco LED - Lampa rotativa - Cristal ball

Bec disco LED - Lampa rotativa - Cristal ballBEC PROIECTOR ROTATIV MULTICOLOR cu LED RGB..

15,00 lei 45,00 lei

Bile Magnetice AntiStres Neocube, Multicolor 216 piese

Cel mai in trend joc din intreaga lume, Neocube - este pentru toate varstele, pentru toa..

69,00 lei 125,00 lei

Boxa tip bec LED, cu bluetooth si jocuri de lumini

Designul special si functionalitatea acestei boxe fac din ea un cadou minunat, ideal pen..

39,00 lei 85,00 lei

Afişare 1 - 6 din 163 (28 pagini)