Telefon: 0770 516 460
Deschis:Luni-Vineri: 10 am-5 pm
Bun venit în magazinul online Amadecor!

Amadecor

  • Coșul este gol!

Papetarie & Rechizite școlare

Papetarie & Rechizite școlare

Rechizite şi Articole Şcolare.
Atunci când copiii merg la şcoală au nevoie întotdeauna de rechizite. Nişte rechizite şcolare deosebite pot să îi bucure pe cei mici şi să le facă mersul la şcoală o plăcere. Ei adoră culorile integrate în designul obiectelor de tip rechizite. De asemenea nişte rechizite de şcoală care să îi atragă pot să îi ajute să înveţe mai bine. Bucuria de a le folosi în fiecare zi poate să fie răsplătită de rezultate din ce în ce mai bune în clasele la care vor înveţe din ce în ce mai mult. În magazinul nostru virtual poţi găsi o gamă variată de rechizite ieftine şi foarte multe articole utile pentru preşcolari.
Cumpără acum rechizite online şi beneficiază de cele mai bune produse, de servicii rapide de livrare şi preţuri extrem de avantajoase.

 

Rechizite online necesare oricărui elevi.
Creioane color, carioci lavabile,markere Art Marker, planşe de colorat sau seturi de acuarele pot să fie găsite pe site-ul Amadecor.ro şi pot să îmbogăţească viaţa micului şcolar. Ele pot fi folosite de către copii de vârste diverse, pentru situaţii ce ţin de şcoală sau în cadrul temelor pentru acasă. Rechizitele sunt o parte importantă din viaţa oricărui copil care merge la şcoală sau chiar la grădiniţă iar cumpărarea şi alegerea lor poate deveni o activitate plăcută între copii şi părinţi. Aceştia pot să afle ce culori sunt alese, ce forme şi ce preferinţe ale caietelor sau planselor există. Site-ul oferă o gamă varianta de rechizite de orice tip, asigurând in acelaşi timp calitate şi diversitate.
Vezi oferta noastră şi alege cele mai bune produse atât pentru activităţile şcolare cât şi pentru cele de acasă.

 

Articole şcolare şi pentru grădiniţă.
Navighează pe Amadecor.ro şi alege împreună cu elevul tău articolele necesare pentru noul an şcolar. Atât anii de grădiniţă cât şi cei de şcoală aduc întotdeauna ceva nou în viaţa elevului sau a preşcolarului şi, din acest motiv, este necesar ca lista de articole şi rechizite să fie actualizată. Îţi punem la dispoziţie o gamă variată de articole şcolare online pentru pictură, tăbliţe şcolare, creioane cerate, planşe de colorat reutilizabile, plastilină, carioci lavabile pe bază de apă sau alcool, precum şi rechizite, penare, stilouri şi pixuri pentru elevii mai mari.

Este important ca fiecare elev să fie echipat corespunzător pentru a avea un an şcolar de succes. Pentru a te asigura că elevul are toate articolele necesare şi pentru a simplifica procesul de achiziţie, poţi cumpăra rechizite online. Lista de noi articole pentru educaţia celui mic poate fi destul de lungă şi costisitoare, de accea, venim în ajutorul tău cu rechizite ieftine şi o gamă foarte variată de produse, astfel încât să poţi achiziţiona simplu şi rapid toate articolele necesare, fără să îţi dai bugetul peste cap.
Vezi oferta Amadecor.ro alături de cel mic şi adăugă în coş cele mai colorate, educative, utile şi distractive produse. Orele de educaţie pot deveni mult mai interesante şi mai atractive atunci când elevul are la îndemână produsele preferate.


Jurnal Secret cu cheita pentru copii, diferite personaje

Jurnal Secret cu Cheita pentru Copii diferite personaje- Dimensiuni (lungime x inaltime ..

25,00 lei 45,00 lei

Liner+Marker 2 in 1 Twin Marker

Liner+Marker 2 in 1Permanent marker cu 2 varfuri, unul extrafin de 0,7 mm si celalalt de..

7,00 lei 12,00 lei

Set 12 culori markere pentru colorat cu 2 capete Art Marker 12 culori

Markere pentru colorat cu 2 capete Art Marker 12 culori12 markeri permanenti vibrati rez..

45,00 lei 79,00 lei

Set 12 pixuri cu sclipici si arome de fructe

Set 12 pixuri cu sclipici si arome de fructeScrieti-va propria dvs.poveste în diferite c..

30,00 lei 78,00 lei

Set 12 stampile tempera lavabila pentru pictat cu degetele

Vopsele cu degetele Yalong cu stampile, 12 culori, 15 ml. Special creata pentru a f..

45,00 lei 85,00 lei

Set 18 culori Markere pentru colorat cu 2 capete Art Marker

Cele mai cautate Markere 2020! Set Markere pentru colorat cu 2 capete Art Marker 18 culo..

40,00 lei 85,00 lei

Afişare 1 - 6 din 21 (4 pagini)